Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Majka TEREZA

#446 MOLBA MAJKE TEREZE

2013-12-19 15:47

Draga deco,
Danas mi je porodična slava, imam goste, ali sam morala da ih napustim na par minuta i kažem vam sledeće, zbog objavljenih članaka u medijima i izjave Kobilarova:
SETITE SE ONE NARODNE DA SE ZA DOBRIM KONJEM DIŽE PRAŠINA. Upotrebom analogije, u konkretnom slučaju, mi smo u prednosti, mi smo brojniji, mi smo jači jer, imamo svoj cilj od koga ne odustajemo ni za "živu glavu", neka dižu prašinu i neka čitaju ove komentare svi. Obratila sam se organizatorima i dala smernice i predloge šta da preduzmu, odmah, iz predostrožnosti, tako da ne morate da brinete. Ovo bi trebalo da nas još više ojača, ohrabri, ujedini i omasovi i da upotrebimo u našu korist, a ne da shvatate kao poraz, "miniranje" i sl. Kobilarov će se povući, jer ga ja, SADA JAVNO, molim da uči-studira i da svu svoju energiju iskoristi na učenje,a da novinare prepusti onima koji sa njima znaju i mogu da se "nose". Gospodu novinare pozivam da se jave na pravu adresu, ukoliko žele ekskluzivu i povećanje tiraža, a to su organizatori peticije.
SVI MISLITE SAMO NA BROJNOST I ŠIRITE PETICIJU NA SVE STRANE. ZAR NE PRIMEĆUJETE KOLIKO RASTE BROJ POTPISA ZA KRATKO VREME?

Odgovori

Gost

#447 Re: MOLBA MAJKE TEREZE

2013-12-19 16:02:16

#446: Majka TEREZA - MOLBA MAJKE TEREZE

SREĆNA  SLAVA!

Hvala na podršci!