Vratimo malu Jovanu

Quoted post

Gost

#374 Re: Re: Re: Re:

2013-10-16 09:53

#352: Jovan Petrasinovic - Re: Re: Re:

1. lepo ime ste odabrali za lazno predstavljanje ovde. da nije bilo vuka karadzica prestavljali biste samo jednu korisnu domacu zivotinju.

2. imate loseg it savetnika. valjda vam je to do sada vec postalo jasno.

3. ja sam ovlasceno lice za sakupljanje podataka sa interneta. za razliku od centra za socijalni rad koji to nije. ja sam ispostovala citavu proceduru (obavestila vas o nacinu prikupljanja podataka, upoznala sam podacima koje sam sakupila a i dali ste mi precutnu saglasnost tvrdeci da to nije moguce), pa mi je potrebna jos samo saglasnost da te podatke objavim. čitavu tu proceduru nije postovao centar kada je vrsio neovlasceno pracenje internet aktivnosti srbijanke, pa smatram da ja radim po zakonu ono sto centar nije radio. moram da napomenem da bi podatke sa kojih se fizickih adresa ukljucujete na internet, kao i ime vlasnika stambenog prostora objavila na internet stranici, koja za samo 15-tak minuta dostigne po broju citalaca tiraz palanackih novina. (na primer) a ako vam nije poznata procedura nezakonitog i neovlascenog sakupljanja podataka sa interenta, raspitajte se kod sandre, posto ona to zna kako se radi.

4. morali biste da znate da se tuzbe podnose sudu, gde se i vodi rasprava ili pretresi, kao i gde se izvode dokazi. ovako, time sto to radite na ovom mestu, koje nije primereno, podsecate me na dokonu zenturacu u poznim godinama koja nema preca posla.

5. upali ste u suvise veliki speed, sto nije dobro za vase zdravlje. trebalo bi da vas brine sto se osecate nesigurno, sto vas svi ugrozavaju, sto pretnje vidite i gde ne postoje. razmislite o mogucnosti da promenite dilera.

6. koji je djavo terao vuka da ubacuje to j u azbuku. bar bi neka korist mogla da bude da ga nije bilo. ali dobro, ovako, bar segedinski trgovci izvukose neku korist.

Odgovori

Jovan Petrasinovic
Kragujevac

#375 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-10-16 11:18:14

#374: - Re: Re: Re: Re:

Imate moju saglasnost da objavite te nepostojece podatke, samo napred. Vidim da ste umislili da ste istrazni sudija ili policijski inspektor, koji inace jedini imaju ogranicena prava da prikupljaju podatke sa interneta. Rodoljub Sabic vam je naravno dao pismenu saglasnost da je to prikupljanje u skladu sa zakonom. Ovako ste se predstavili kao vlasnik citavog interneta i jedva cekam da objavite to sto nemate. I pohvalite se molim vas ko vas je ovlastio da skupljate podatke, bice zanimljivo da cujemo jos bisera. I predstavite se punim imenom i prezimenom, ipak ste vi ovlasceno lice.

Iza ovoga stoji cerka bivse hraniteljice, rekao bih po stilu pisanja koji odgovara detetu njenog uzrasta. Pazite samo da se lazima ne uvalite jos dublje, videli smo kako ste prosli. Ko drugome jamu kopa... ma znate vec i sami, upali ste dva puta do sada.