Hoćemo otvaranje Cetinjskog azila za napuštene životinje

Mirjana A.R.

/ #33 Re: i napuštenih ljudi pa se prvo treba postarati o njima pa o životinjama

2012-02-22 00:46

#29: - i napuštenih ljudi pa se prvo treba postarati o njima pa o životinjama

Odgovor na komentar 28. (šifra ''Ajk'')  i 29. mada je rečenica ista, pa je možda ista ličnost u pitanju. Ja ne znam što to znači definicija koju si napisao/la ''napušteni ljudi'' i kakve veze ja imam sa njima te si mi ime pomenuo/la a nisi se ni imenom predstavio/la?!! Za tvoju informaciju, zaista me ne interesuju nikakvi napušteni, zapušteni, raspušteni itd. ''ljudi''. OVO JE PETICIJA ZA AZIL ZA NAPUŠTENE ŽIVOTINJE A NE ZA LJUDE! Možda si pogriješio/la peticiju - onda o.k. A ti - kako to reče ''napušteni'', a onda mogu i zapušteni i raspušteni da se obrate direktno državnom aparatu ako imaju kakve socijalne probleme, a ne da ih u sklopu peticije za životinje guraš na neko ''bolje mjesto ispred životinja''. Ako hoćeš nešto da uradiš za njih, ovo nije način, nego smisli nešto bolje i nemoj me u vezi toga obavještavati, jer imam puno posla oko životinja, oko četvoronogih kojima dajem prednost u odnosu na dvonoge - čast izuzecima. Pozdrav!