Zahtev navijača Partizana za jednogodišnji ugovor sa Rivaldom

Gost

/ #756

2011-12-16 21:50

Iskreno u ovo verujem mozda 10%. Pricalo se svojevremeno da dolaze Djovani Elber i Tarnat kad je bio Mateus, prosle godine su baronisali sa Mutuom. Mislim da bi zbog marketinga trebali da dovedemo tako nekog poznatog igraca (Rivaldo ili neko drugi nije vazno), kao sto je bio Taribo Vest ili kao sto je Zvezda dovela Ailtona, na stranu sto je to za Zvezdu bila katastrofa ali je kao zamisao bio odlican pokusaj sa Ailtonom pa i Suzukijem. Visetruko bi se isplatilo, putem sponzora, dresova, karata... Sad, ako je ovo ipak istina, NI SLUCAJNO ne smemo propustiti priliku da za nas zaigra svojevremeno najbolji fudbaler sveta cak i za platu koju je imao Dr. Mo, a razlozi su: medijska paznja, pominjanje imena kluba sirom sveta, visestruka isplativost u odnosu na rashode za platu, to ce vise privuci i sponzore a i tarifa ce biti znatno veca, iskustvo koje moze da prenese klincima, i ono glavno, EJ RIVALDO U PARTIZANU, DA LI SANJAM!!! Evo ja bih prvi kupio dres i sezonsku kartu dok god je u klubu. Takodje, par vrhunskih imena (makar i bivsih) u Partizanu, Zvezdi, Vojvodini itd. bi malo pokrenulo i razmrdalo dosta slab domaci fudbal. I kad neki dobar igrac dobije ponude i vidi, aha ovi su iz Srbije tamo igra Rivaldo, pa kod takva velicina igra mogu i ja. Isto je to bas Rivaldo uradio i sa Uzbekistanom, niko zivi nije isao u tu ligu dok on nije pokrenuo, a sad ih je dosta tamo. Zakljucak: ukoliko je vest tacna, Krle, Djuro, Stanoje, NI SLUCAJNO ne propustite priliku, gledajte dugorocno. Pozdrav.