Da li Kristijan zaslužuje odlaganje izvršenja kazne

Gost

/ #383

2015-10-25 07:01

Evo ovako sto se tice Kristijana,slucano sam ga upoznao pre par godina u Pirotu jer ima kumove koji su inace moji jako dobri prijatelji i imao sam casr da upoznam Krileta,koji je inace bio moj gost u kuci....Apelujrm ljuduma da potpisu peticiju jer covek je ljudina koja je jednom radja,a to vam mogu reci iz licnog iskustva kakvog ssam ga tada upoznao takav je i na farmi,covek nema maski,da glumi samo da bi ga ljudi glasali za njega,Kristijan je rodjen i bui je nestasan u tom vremenu sankacija,ali treba mu se pomoci da uopste ne ide u zatvor,toliko je odrobijao to je pola zivota,dajte mu sansu i potpisujte peticiju,dajte coveku sansu da normalno nastavi zivot i da utice na mlade da se batale droge vec da treniraju....Koliko ga poznajem on je najveci protivnik droge i savetuje mlade da ne krenu tim putem iz kog nema izlaska...Molim vas pomozite mu i tih 4 . godina nje malo jer covek koji nije bio u zatvoru ne zna sta znaci rec SLOBODA!!!Pomozite coveku,da zivivi jedan sasvim normalan zivot,ostavite coveka na miru,izgleda da jako smeta nekom u vladi jer puno toga zna ,zato se i boje da ne progovori,ali to je njemu komplex s mardelja oje bio zna o cemu govorim,ali oslobodite coveka,ostavite ga na miru iopet apelujem na sve potpisite peticiju to je dva min a njemu puno znaci?Kikii Pirot je uz tebe i puno te pozdravlja tvoj drug Alexandar inace drug tvojih kumova!!!