VRATITI GASTTOZZA, SLAĐU I ZORICU U VILU PAROVA

Ja!

/ #401

2015-10-16 00:58

Do sada sam smatrala da je razlika izmedju pinka i drugih televizija koje emituju rijalitije i happy televizije sa sve parovima ogromnaaaa... Pobedom gastozza sam pomislila da negde ima pravde! Ali sada polako postaju kao oni i kao svi... Jedino na pinku pobedjuje stanija, golubovicka, zivkovic katarina i ostali neljudi! Paaa ocekujem pobedu Mace ili Ruzice ili Golubovicke ili Miljane ili Zeljka.. Imaju da biraju kojoj psihicki oboleloj osobi ce dati ili ne dati novac.. Jelena - ona koja ima tako monoton glas, kao u skoli kad imas predavanje kod nekog profesora kojeg vremenom ne cujes jer ima ravan ton ... Tako i ona...JA NJENU PRICU NIKAD NE SLUSAM, slusam drugu (pametnu) stranu!!!  Ali mogu ja da je ne volim ili volim nju za to boli uvo realno! Zato treba da se cilja na medije i na samu produkciju ... E kad svi oni prestanu da je podrzavaju mozdaaa nje ne bude vise! Previse paznje joj dajemo bas mi koji je ne volimo! Jer ljudi ce sutra kupiti novine ako na naslovnoj stoji neka kleveta ili istina (nebitno) o njoj... Jer zelimo da znamo (i ako znamo) zelimo da dokazujemo sebi da smo u pravu sto se nje tice paaa moramo da procitamo i ono lose a na dobro cemo zazmuriti jer to niije nase misljenje! Zato ni jedan naslov u novinama nije pozitivna prica o nekome! E toga je neko svestan neko nije... Nekome je bitno nekome (jeleni) nije ...! Jednostavno BITNO JE SAMO PODRZAVATI GASTOZZA I PRICATI O NJEMU AA NE O LJUDIMA KOJE NE VOLIMO! Jer im dajemo prostor time daaa budu prisutni svuda!