Zaustavite uništavanje Fakulteta tehničkih nauka #zaZoruFTN

Gost

/ #20 da se ne lazemo

2015-09-28 10:48

Slazem se da niko ne treba da sprovodi svoju samovolju i da se na fakultetu stvari odlucuju u dogovoru sa kolektivom, ali daleko od toga da je Zora zasluzila da ostane na fakultetu.

Meni je predavala i nemam nista dobro da kazem o njoj, nisam joj se nikad zamerio i imao sam visoke ocene iz njenih predmeta, ali da osoba koja toliko dugo radi na fakultetu kao profesor i da za sve te godine nije mogla jednu normalnu knjigu da napise nego da se sve uci sa nekih slajdova (svaki sa po 2 recenice) kao da studiramo na nekoj visoj privatnoj mi je neprihvatljivo. Uradis ispit u januaru, ona ne pregleda do sledeceg roka u aprilu pa moras ponovo da ucis i izlazis i onda posle tek saznas da si polozio onaj u januaru je takodje neprihvatljivo. Na stranu to sto je uvek neuredna, a kancelarija joj izgleda kao da izbeglice zive tu, zena je odavno zrela za penziju.

Mislim da neki od ovih ljudi koji su potpisali ovu peticiju nisu znali da ce to da se stavi u ovaj kontekst (protiv dekana) vec da su samo zeleli Zoru da podrze. Veliki broj ovih ljudi mi je predavao i sve reci hvale pocev od Milosavljevica, Sladica, Segedinca do Obradovica (koji nije ni blizu strucnjak u svom poslu kao Doros, kao sto je neko napomenuo gore) i Kovacevica.

Ja sam takodje zaposlen na ovom fakultetu, tako da znam sta pricam. Sve ovo gore sam ja doziveo i samo o tome i mogu da pricam.

Trebalo bi da puste nju u penziju i da se vrate svojim obavezama, ali ocigledno da ovde neko ima jos neke interese osim nauke i obrazovanja.