BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.

Ogorcena

/ #1490 Neverovatno.

2014-05-21 20:43

Nadam se da ce ovo da dodje do ministra.Slusajte Vi mene,gospon' Ministre takozvani,pa da li vi imate imalo pameti u toj glavi?Znam ja sta je Vama plan,vi samo hocete jeftinu radnu snagu da bi mogli da saradjujete sa Amerikancima.Sramotno.Ja sam osmakinja,i nije mi problem da polazem prijemni,iskreno.Mogu da uradim sta god da mi date.Ali da Vam naglasim nesto.NECETE OD MENE NAPRAVITI JEFTINU RADNU SNAGU!JA KAO I SVI OSTALI IMAM SVOJE SNOVE I NECE MI IH SRUSITI JEDAN MINISTAR PROSVETE!SALJITE PISMO VUCICU,LJUDINI,ON JE JEDINI RAZUMAN COVEK KOJI JE NA VLASTI U OVOJ DRZAVI!I SAMO JOS NESTO,OTKUD VAMA PARE ZA TRECI PRIJEMNI?!DRZAVA JE NA BANKROTU,SAD I OVA KATASTROFA A VI NAS I DALJE MALTRETIRATE?!MA BEZI BRE,NIJE NI CUDO STO SVI ODLAZE IZ OVE DRZAVE KAD SU NAM OVAKVI LJUDI NA VLASTI!VOLIM SVOJU DRZAVU,ALI ZBOG OVOGA ME JE STVARNO SRAMOTA,I ZELIM DA SAM SE PUKOM SRECOM RODILA NEGDE DRUGDE.DZABE JE OVO,NECEMO UCI NI U EU,NI U NIKAKVE GLUPE SAVEZE.DZABE IM SE UVLACITE U DU*E,MI NEMAMO STA DA IM PONUDIMO TAKO DA SE BOLJE FOKUSIRAJTE NA TO DA SRBIJU OPET STAVIMO NA NOGE NEGO OVAKVE GLUPOSTI!Hvala na postovanju,rekla sam sta sam imala.