Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Gost

/ #4904 Re: Re:

2014-05-06 07:43

#4817: - Re:

Postovani,verovali ili ne,na Akademiji Umetnosti u Novom Sadu obnova apsolventskog staza iznosi 125.000 dinara.Pre godinu dana sam tu sumu isplatila i polozila dva ispita,medjutim,imam jos tri do diplome.Za stare studente niko ne mari i nisam naisla ni na jednu pristupacnu osobu koja bi me saslusala ili posavetovala,nego samo uplati,uplati,uplati,uplati,daj pare i snadji se.Ja bih sada trebala da ponovim tu sumu od 125.000 dinara i da prijavim tri poslednja ispita.Zaposlena sam u muz.skoli,imam porodicu.Pitala sam u studentskoj sluzbi da li je ikako moguce polagati mimo roka,a upisati ocene u ispitnom roku,jer sam cula da i tako moze,medjutim,obilo mi se o glavu samo tako.Ko ima vezu,plati svega 5000 dinara.Molim Vas ,ako mi ne verujete da se zaista radi o 125.000 dinara,slobodno nazovite akademiju Umetnosti u N.Sadu i pitajte u studentskoj sluzbi.100% provereno.I sto tako sam cula da je obnova na drugim fakultetima oko 10.000 do 25.000 dinara.Nezadovoljna ishodom pitala sam jednu profesorku gde odlazi novac,tj.tih 125.000 dinara??!! Odgovorila je da zahvaljujuci nama koji obnavljamo,tj.starim studentima,njena ucionica je napokon okrecena i sredjena........Molim Vas,pomozite,ima nas jos!