Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

N

/ #4754

2014-05-02 10:26

Poručujem svojim kolegama da se smire i da uče. Znam da je nervoza ogromna ali to će vam samo odmoći. Spremajte ispite za rokove koji dolaze i mislite pozitivno. Već sam prošla svašta na svom fakultetu i mislim kao laik, da rade totalno stihijski. Dobro što imamo čitav tim iza sebe, kao i gospođu Lidiju. Takođe, najveća glupost koju mogu da kažu, jeste da će da ponište ispite. Čuvam sve svoje sveske sa predavanja, pa ako uporedim sa današnjim, posle puno godina, iz predmeta koji su meni ostali, menjao se samo red reči u rečenici. To im neće proći. Takođe, da bih proverila koliko je to navodno zastarelo, nazvala sam jedan privatni fakultet, akreditovan, i pitala ih u slučaju da se prebacim kod njih, da li bi mi priznali te stare ispite. Kaže, priznali bi sve. Proverila sam spisak ispita za taj studijski program i ispiti se čak isto i zovu! Pa sad, kako to?! Elem, da ne dužim, mislite pozitivno i držimo se zajedno. I da, dosta sam stariji student i sramota me da izađem na ispit i da ništa ne znam. Zadnji koji sam položila, dobila devet, ostala još tri. Klinci oko mene mi tražili moje beleške i svesku, profesor bio oduševljen. Meni bilo samo drago što se nisam obrukala i što niko ne može da kaže, eto poklonili smo joj je je večiti student.Ovo sam napisala ne da bih se hvalila već da bih vas i motivisala. Mislim da ovde treba i da motivišemo jedni druge a ne da demotivišemo. Izvinjavam se ako sam vas udavila.