Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Gost

/ #4665 Re: ЧУЈТЕ НАШ РАДИО!

2014-04-30 14:24

#4651: Мајка Тереза - ЧУЈТЕ НАШ РАДИО! 

Gospodjo Trajkovic Vi ste u pravu, slazem se da ne treba komentarisati ministra na osnovu par izgovorenih recenica i vizuelnog utiska iz neke emisije. Poznajem momka koji poznaje ministra jos iz Petnjice i koji se bas obradovao kad je cuo da ce on biti ministar jer je rekao konacno ce neko nesto promeniti u skolstvu. Ali ono sto mene kao jednog od potpisnika brine je to odugovlacenje resavanja naseg problema, jer ako se secam, a secam se odlicno ljudi su na odboru ostali i po raspisivanju izbora da bi nas zahtev prosao kako bi nam olaksali ispunjenje zahteva, ako do njega dodje, a juce resorni ministar kaze da ce osnovati tim ciji cemo biti predmet analize, sto znaci dodatno gubljenje vremena, koje mi nemamo, a mislim da ako se neko provlacio po medijima smo mi. Takodje mi nismo samo puki problem visokoskolskih ustanova vec smo i socijalni problem i zato cemo verovatno i biti predmet analize i verovatno odgovor na nase zahteve ce se gledeti sa mnogo vise aspekta od jednog onog skolskog. Samo se nadam da ovo odlaganje sastanka nece biti onako u nedogled, jer takodje ministri imaju pravo mesec dana da osnuju svoj tim. A to koja zemlja voli ili ne voli vise ili manje svoje gradjane ne bih ulazila, to ce nam se vrlo brzo kasti.

Nadam se da ce ova agonija zavrsiti uskoro, jer ko sto mozete i da vidite velika vecina potpisnika je vrlo strpljiva, ali ovo je ruku na srce i previse. Pa nek nam kazu DA ili NE al barem da znamo jer neizvesnost je u zivotu najgora narocito ona koja je podgrejana velikom nadom.

Pozdrav svima kojima ce ici na razgovor kao i potpisnicima koji iscekuju rezultat istih!!!