Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Gost

/ #4622

2014-04-30 03:21

Dal u ovoj zemlji ima neko ko je upoznat sa nasom situacijom, a da to nije prof. Marko Atlagic i mi!?! Svak ko dodje na ministarsko mesto ne zna nista o tome, ovaj prethodni nije znao koliko nas ima, ruku na srce i otiso je sa tog mesta neutvrdivsi tacan broj nas, al ruku na srce dao je predlog zakona kojim je zeleo da nam pomogne. Ovaj novi kaze nije upoznat, mada i strucna javnost kaze da je on vise usmeren profesionalno na osnovno i srednje obrazovanje, i da bicemo predmet analize strucnog tima. Sta to znaci?!? Ako je neko u ovoj zemlji bio fin, normalan, kulturan i borio se za svoja prava na potpuno legalan i legitiman nacin smo mi, a dobismo posle toliko vremena odgovor da smo na pocetku i da cemo biti predmet analize, po kom kriterijumu i osnovu i ko ce da nas vrednuje?!? Ako pouzdano znam da u ministarstvu sede ljudi koji ne znaju sta je KoBSON ( a ti isti odlucuju da li ce se sredstva dati za koriscenje istog ), a tamo se moze naci strucna literatura naravno nova koju koriste prof. i naucni radnici!!! Ako ce ti da nas analiziraju onda...
Pozdravljam gospodju Trajkovic i osnivace, zelim nam da uspemo u ovome!!!