Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

ocajna

/ #4349 Re: Re: Bolonja

2014-04-23 07:50

#4337: Anonymous - Re: Bolonja

Ovo je zaista nekorektno. Ima nas kojima je ostala "gomila" ispita, ali imamo pored obaveza, bolesti i neke godine u kojima zaista je suludo da budemo prebacivani na bolonju. Ovo produzenje roka uz nase i angazovanje profesora da nam pomognu je jedino resenje ili da vec odustanem i odem i ispisem se sa fakulteta. Pa oni koji ce odlucivati i oni koji ce sprovoditi zakon..ce citati ovakve poruke, kao i ''meni je ostalo dva" (btw koleginice, samo napred nema sta da se plasite , imate maj, jun , jul, sept za ta dva ispita) a sta ja da kazem, ocajna sam, pored toga i bolesna, mesec i vise ne mogu iz kreveta da ustanem koliko mi je lose. I dodjem ovde i vidim da se opet lepo licitira brojem ispita i da to daje finu mogucnost fakultetima, koji iovako imaju prilicnu autonomiju u tumacenju i sprovodjenju zakona, da naprave lepo trijazu i oni kojima je ostalo "do pet ispita" mogu da dobiju produzenje i zavrse po starom a mi ostali da se slikamo sa bolonjom.

Ako je tako , da mi sa gomilom ispita povucemo potpise pa vi kolege kojima je ostalo dva , tri, do pet lepo zavrsite fakultet.

Hvala vam i sve najbolje vam zelim od srca.