Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Majka TEREZA

/ #2206 Pozdrav od majke Tereze

2014-01-29 14:17

Draga deco,
Pošto je predsednik odbora danas na samom početku sednice izneo moje lične podatke, mislim da je došlo vreme, za one koji nisu slušali i za sve ostale, naravno, da i od mene lično saznate da je majka Tereza moja malenkost-LIDIJA, advokat iz Vranja, da vas sve puno pozdravljam i obaveštavam da ostajem uz vas sve dok vi to želite i dok ima onih kojima će do okončanja studija biti potrebna podrška i pravna pomoć u vezi sa pojedinačnim problemima na svakom fakultetu. Kako sam na poslu, nemam puno vremena da vam sada pišem o sednici i dam dodatna pojašnjenja, budite strpljivi, pošto smo na stalnoj telefonskoj vezi sa pokretačima i nekima koji se pitaju i odlučuju o ovoj peticiji, u toku dana ćete ili od mene ili od pokretača dobiti opširnije objašnjenje.
Samo ću vam kratko reći da smo KRENULI ODLIČNO, MOŽDA NISTE NI SVESNI ZA KOLIKO KRATKO VREME JE MNOGO URAĐENO I OSTAJU SAMO JOŠ NEKE FORMALNOSTI, TAKO DA NEMA RAZLOGA ZA STREPNJU. Vama ostaje da učite i dajete ispite, kao i da bude što više potpisa jer ste primetili da manipulišu sa brojem, pa im moramo pokazati našu snagu i brojnost do izglasavanja izmena i dopuna Zakona o visokom obrazovanju.
Što se tiče vaših razmišljanja oko poklona, cveća i sl.ne dolazi u obzir, jer sam sve radila i radiću do kraja, samo zato što neizmerno volim sve ljude ovog sveta, posebno decu, stare i nezaštićene, da sam to radila i radim sa velikim zadovoljstvom i željom da svi vi uspete u životu i nekada me pomente svojoj deci i unucima, jedino što mogu da prihvatim je da se u Beogradu sretnemo kada budemo slavili našu konačnu pobedu, na proleće, o čemu ćemo vas obavestiti sa organizatorima peticije.
Završiću za sada sledećim rečima Duška Radovića:"VI VREDITE SAMO ONOLIKO KOLIKO STE KADRI DA POMOGNETE DRUGIMA".