Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Gost

/ #1448

2014-01-22 15:24

Не разумем о каквој иѕмени ѕакона је реч!?
Ми, који смо уписали факултете по тадашњем ѕакону који није ограничавао трајање студија, не подлежемо овом новом!
Желим да ми неко, као лаику, документује у којој се то држави на планети Земљи закони примењују ретроактивно!!!
Као друго, сви ми, који желимо да завршимо факултет, нисмо га одужили из лењости, јер нам не би ни падало на памет да се малтретирамо толике године!
Треба да се организујемо и колективно тужимо и државу и факултете!
Доста ми је да преко моје грбаче лопови и хоштаплери спроводе "правну државу", а они су довели до тога да ситуација буде оваква!
Сви добро знамо колико су професори корумпирани и шта се све ради по факултетима! Част изузецима, наравно, којих је срамотно мало.
А када би се направила ревиѕија диплома свих оних којих су факултете завршили у року, видело би се колико је тужно мали број оних који су то одрадили часно и поштено.
Потпуно се слажем са особом која је изјавила да "нисмо продужили студије због лењости, већ због приватних проблема, што здравствених, што економских, што породичних".
Мислим да су генерације младих људи, који то сада више нису, двоструко кажњаване свих ових година. Изгледа је то овим марионетама мало, па би да нас премажу са још једим слојем злостављања!
Здравље сам оставио на факултету и своју младост!
Грдно се варају ако мисле да ћу им лежећи дозволити да ме силују!
Јер ово што раде није ништа друго него првокласно силовање са отежавајућим околностима!!!
Толико од мене.
Поповић Борис