Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Gost

/ #591

2013-12-26 09:14

Ovo je cista glupost izmisljena za pljackanje naroda. Niko od nas vise nije redovan student i ne skoluje se o trosku drzave nego drzavi debelo plati svaku skolarinu, prijavu ispita, odlaganje...Pri tom na svakom fakultetu ima predmeta gde je prolaznost ocajna upravo da bi kocila zavrsetak studija i terala ljude da se prebacuju na privatne fakultete. Kada bi drzava bila ozbiljna pa da se pozabavi vezom izmedju profesora kod kojih je prolaznost ispod deset posto i privatnih fakulteta u Srbiji ovaj problem ne bi ni postojao. Ali kako da se pozabavi kad su na pojedinim fakultetima upravo ti profesori sluzbenici drzavne bezbednosti. Ja sam pre dve godine obnovio status studenta i polozio cetrnaest ispita na Pravnom fakultetu za godinu i po dana sa cetrdeset i kusur godina. Jesam ja los student. A onda sam dosao do poslednjeg ispita na trecoj godini i sreo na stotine apsolvenata koji ne mogu da se mrdnu na cetvrtu godinu dok ne ociste taj jedan najvazniji ispit u karijeri. Kaze asistent koji priprema eliminacione testove, studenti ne znaju da uce, hej, apsolventi drzavnog fakulteta ne znaju da uce. Pa ko je ovde lud.