Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Danica

/ #393

2013-12-18 09:00

Pozdrav drage kolege! Jako me je obradovala ova peticija i to sto vidim da smo svi slozni i reseni da idemo do kraja! Pitanje nas koji smo upisali 2006. i 2007. takodje mora da se resi. Ispravite me ukoliko gresim, ali konsultovala sam se sa kolegama sa mog fakulteta i moje generacije (Pravni fakultet , 2007 Nis ) i svi se slazu da po zakonu po kome je dozvoljeno 8 godina studiranja na budzetu mi imamo mogucnost jos dve, jer je tek sada pocela sedma godina. Tako su ranije i govorili na nasem fakultetu, da nas ne hvata ovaj "Novi zakon", ali kako vidim i mi se pominjemo. Molila bih nekog ko ima vise informacija da napise nesto o tome! Kako god bilo, gde god mi bili svrstani, moramo svi da pokazemo kolegijalnost i solidarnost i pomognemo! Sto je do mene, potrudila sam se da na svim profilima fakulteta u Srbiji gde su mi dozvolili ulaz u grupu sirim ovaj link i zaista se dosta ljudi odazvalo, puno ljudi mi je preko inboxa poslalo poruke i pokazalo zelju da peticiju siri dalje. Zaista je lep osecaj kad znate da se borite protiv tako velike stvari, a imate veliku podrsku sa svih strana! Srecno svima nama i veliki pozdrav :)