Peticija za ukidanje odluke o naplati dimničarine u Novom Sadu

Gost

/ #66

2013-11-26 09:38

Ne zelim da placam nesto sto ne koristim i sto mi se na silu namece kao RTV pretplata! Kada budem koristio usluge dimnicarine onda bih da biram ko ce da mi ocisti odzak koji nemam posto sam u zgradi ali mozda jednom budem i u kuci, nikad se ne zna ali kao sto rekoh onda hocu sam da odaberem ko ce cistiti a ne SNS, D3 i ostala im politicka bratija da mi namecu i time zavlace mi ruku u dzep kao i saonim proslim SOGAZ osiguranjem, kamerama itd! Ne zelim da izvlacim JKP STAN iz gungule mojim novcem, nisam ih ja ni uvalio u to a da su ispravni ne bi moja zgrada raskinula ugovor s njima o odrzavanju, uostalom neka se privatizuju pa na trzisnu utakmicu isto kao i moja firma u kojoj radim je privatna pa se takmicimo kvalitetom ne bi li dobili posao, tako mogu i oni a ne da nam zavlace ruku u dzep! Bolje neka pomognu Radosno Detinjstvo da izgrade jos vrtica i da vaspitaci dobiju na vreme plate i da budu normalne kao u Beogradu a i placanje da bude kao u Beogradu i onda ni Radosno nece biti u gubicima a i da ispostuju da stave kompetentne direktore JKP preduzeca a ne politicke pijavice!