Peticija za ukidanje odluke o naplati dimničarine u Novom Sadu

RADNIK I NAPAĆENI GRAĐANIN

/ #60 Slušaj dimničaru! i evropski dimničaru!

2013-11-21 15:53

Pošto si tako pametan i elokventan a vidi se da poznaješ predmetnu materiju, molim te mi odgovori na par pitanja: Da li radiš u državnoj službi? Da li su ti pirimanja manja od 30000 mesecno?Da li si postanar? Da li svojim znanjem stvaraš dodatnu vrednost? JA CU TI ODGOVORITI: TI SI JEDNO UŠTOGLJENO PUVALO KOJI NE RADI NIŠTA U DRŽAVNOJ SLUŽBBI I KOJI PRIMA PLATU PREKO 60000 ZA SVOJ NERAD. ŽIVIŠ U NASLJEĐENOM STANU DOBIJENOG OD DRZAVE JER TI JE TATICA BIO OPET FUNKCIONERCIĆ I TAKO U KRUG.U ŽIVOTU NISI NIŠTA STVORIO SAMO SI KAO PARAZIT ZIVEO I JOŠ SEREŠ! PEDERU IDI U EVROPU PA TAMO PLAĆAJ DIMNIČARINU MAMU TI JEBEM.DOK OVDE NAROD GLADUJE, NEMA GDE DA ZARADI I PREHRANI PORODICU TI SEREŠ O EVROPI MAMICU TI JEBEM. DOĐI KOD MENE NA JEDAN DAN DA VIDIŠ ŠTA JE RAD A NE MOGU DA TE PLATIM VIŠE OD 30000 JEL MI TAKVI KAO TI SKIDAJU KOZU SA LEĐA OD NIHOVIHI NAMETA. TAKSA ZA MERNO MESTO, TAKSA ZA EKOLOGIJI, TAKSA ZA ISTICANJE REKLAME, TAKSA ZA NDOKNADU REKLAME TAKSA OVA TAKSA ONA.SADA DIMNIČARSKA TAKSA A ODŽAKA NEMAM. JEBEM LI VAM MAMU PARAZITSKU!