Vratimo malu Jovanu

Jovan Petrasinovic
Kragujevac

/ #359 Re:

2013-10-15 09:50

#356: -

Da li je Centar postupio ili nije kako treba, niko od nas komentatora to ne zna, pa ni vi ni ja. Problem je u tome sto bivsa hraniteljica tvrdi da nije, a svi joj slepo veruju i podrzavaju. To je na nadleznim organima da utvrde, a ministarstvo je vec potvrdilo da je sve po zakonu. Sama kaze da nije ni aplicirala za usvajanje deteta, ali smatra da joj to dete treba automatski dodeliti mimo zakona i ignorisati druge potencijalne usvojitelje koji su ispostovali proceduru. Uostalom, kao osoba koja nije u bracnoj zajednici ni ne moze da usvoji dete, detetu treba porodica i mora biti usvojeno sa nekim od brace ili sestara koje ima, dakle ne moze da usvoji samo nju sto je njen cilj.

Ja ovde komentarisem postupke bivse hraniteljice koja podrzava fizicke napade na sluzbenike Centra i ministarstva od strane svojih sledbenika. Da li vi mislite da je u redu pobiti sve sluzbenike, cak i da su krivi za oduzimanje deteta osobi kojoj su to dete sami poverili na privremeno cuvanje? Takodje, da li mislite da je u redu objavljivati gole slike tudje maloletne dece? To je tema mojih komentara i do sada niko na to ovde nema odgovora vec uvek skrece sa teme.