Otvoreno pismo ministru nauke

Quoted post

Mujaga

#295 Mujaga

2012-11-01 00:53

Narode, vi ste nenormalni. Imam osećaj da su ovo sve problemi iz mladosti, kada vas je gušio mentor ili problemi iz današnjosti kada nemate o čemu da pišete u radovima, pa sad ovi što imaju oni su kao plagijatori, a vi eto pošteni nemate šta, pa je u Srblju onaj ko nema bog i treba da ruši sve ove koji imaju jer je imeta u našem društvu nepoštem. Pošaljem rad u M21 časopis u SAD, stiže za 24 sata odgovor ne primamo radove ako nema američkih koautora. Stavim kolegu moga na rad, on čovek amer, ode rad na recenziju i dobije jednu pozitivnu i jednu nedefinisanu i editorial bord odluči da štampa rad. Dakle, politika uređivanja časopisa je ipak samo POLITIKA a mi možemo sa peticijom da se slikamo. Neka narod piše i objavljuje. Ja imam 30 god, 17 radova sa SCI u 10 zemalja sveta nikada nisam ni dinar platio nigde u životu nit je ko tražio. Bilo je preporuka tipa citirajte malo više naših radova, pa dopišite autora našeg ako imate ili sl., ali to je ukupno 3 slučaja od čega 2 u američkim časopisima a 1 u našem.

Odgovori

SRBA

#296 Re: Mujaga

2012-11-01 02:10:21

#295: Mujaga - Mujaga

Posalji bre brate sto pre neki rad u TTEM / HealthMED !!